DetoxBody

DETOXBODY De laatste nieuwe afslanktechnologie: Verlies duurzaam centimeters met DETOXBODY DETOXBODY is een nieuwe, revolutionaire manier om op een duurzame, gemakkelijke, veilige en volledig pijnloze manier gewicht en centimeters te verliezen. 

Na de eerste behandeling verlies je al enkele centimeters omtrek. In combinatie met de juiste voeding en levensstijl is DETOXBODY dé manier om veilig en snel van jouw gewenste aantal kilo’s en centimeters te verminderen. De DETOXBODY trajecten zijn speciaal ontwikkeld om het voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, het mogelijk te maken op een gezonde manier af te vallen en centimeters te verliezen in een bepaalde periode.

Wil je afslanken, dan moet het metabolisme eerst een flinke boost krijgen. Dit kunnen we door twee verschillende technologieën met elkaar te combineren: de Lipo-Laser en Andullatie. De Lipo-Laser zorgt ervoor dat overtollig vet gemakkelijk verminderd op plaatsen waar het moeilijk is om snel vet te verliezen en met de heilzame en ontgiftende effecten van de Andubalance (een andulatiematras), kun je zo duurzaam centimeters verliezen. En dat op een gemakkelijke, snelle, gezonde en natuurlijke manier.

Instagram DetoxBody

Print article