Akyado Nail Lounge

Voor de mooiste nagels van Terneuzen!

Wat is Akyado?

Akyado is een Zwiterse merk, geproduceerd en vertegenwoordigd door het bedrijf Deep Services SA. Hun missie was om te voldoen aan de noden van professionelen in de schoonheidsbranche, door middel van superieur kwalitatieve producten en goed verzorgde opleidingen aan te bieden. Akyado is gespecialiseerd in nailstyling, hand-,voet- en oogverzorging.

Premium nagels

Hier bij Akyado Nail Lounge maken we de leukste en hoogste kwaliteit nagels. Daarbij letten we op de tijd van het jaar, thema van je outfit en/of ideeën van jezelf. Akyado heeft een groot assortiment aan nagels, zodat ze aan jouw wensen kunnen voldoen. Maak nu een afspraak om jouw nagels te laten doen, via de onderstaande contactgegevens!

Akyado Nail Lounge

Voor de mooiste nagels van Terneuzen

Wat is Akyado?

Akyado is een Zwiterse merk geproduceerd en vertegenwoordigd door het bedrijf Deep Services SA. Hun missie was om te voldoen aan de noden van professionelen in de schoonheidsbranche door middel van superieur kwalitatieve producten en opleidingen. Akyado is gespecialiseerd in nailstyling, hand-,voet- en oogverzorging.

Premium nagels

Hier bij Akyado Nail Lounge maken we de leukste en hoogste kwaliteit nagels. Daar bij letten we op de tijd van het jaar, thema van je outfit en/of ideeën van jezelf.

Informatie & contactgegevens

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:45 – 17:30
Woensdag: 08:45 – 12:00
Donderdag: 08:45 – 17:30
Vrijdag: 08:45 – 18:30
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Axelsestraat 151
4537 AH Terneuzen

06 51393688

Like ons ook op Facebook!

Of vul ons contactformulier in!